Hinnasto 

Jalkahoidoista

Tarjoan asiakkailleni terveydenhoidollista jalkojenhoitoa, hemmotteluhoitoja sekä neuvontaa ja ohjausta jalkasairauksien ennaltaehkäisemiseen. Työskentelen aseptisesti ja työvälineeni ovat turvallisuusvaatimuksien mukaisesti puhdistettuja.
Teen hoidot kotikäynnein. Kotikäynnissä jalkahoidot sujuvat näppärästi ja vaivattomasti. Tuon kaikki tarvittavat välineet ja tarvikkeet mukanani, sinun ei tarvitse kuin olla paikalla. Jalkahoidoissa käytän laadukasta vegaanikosmetiikkaa.

Hinnasto 1.1.2023 alkaen

Perusjalkahoito (1 h)

Jalkahoito sisältää: jalkakylpy, kynsien lyhennys ja tarvittaessa ohennus, kovettumien ja känsien hoito, rasvaus ja kevyt hieronta, koti- ja omahoito-ohjeet.

65€

Tehohoito ( 1 h 30 min)

Kokonaisvaltainen jalkahoito sisältää: jalka-analyysi, jalkakylpy ja kuorinta, kynsien lyhennys /ohennus ja siistiminen, kovettumien ja känsien hoito, hoitava naamio jaloille, hieronta, koti- ja omahoito-ohjeet.

75€

Diabeetikon jalkahoito ( 1 h 15 min)

Diabeetikon jalkaterveyttä tukeva jalkahoito. Sisältää Jalkakylpy, ihon- ja kynsienhoito ja hieronta. Tuntotesti monofilamentilla, pulssin tunnustelu ja kotihoito-ohjeet. Voit valita myös normaalin jalkahoidon.

68€

Rentouttava kylpy ja 45 min jalkahieronta n. 60 min

Rentoutusta ja hemmottelua jaloille. Jalkojen kuorinta, hoitava naamio ja 45 min jalkahieronta polvesta alaspäin (ei kynsien hoitoa)

60€

Kynsien lakkaus

Jos haluat kynsien lakkauksen, kynsilakka ei sisälly hintaan, veloitan vegaanilakasta 10 € ja lopun lakan saat mukaasi. Jos tuot oman lakan mukanasi hoitoon, saat lakkauksen veloituksetta.

10€

Matkakulut kotikäynneissä seuraavasti:

Kun kohde Pirkkalan keskustasta alle 20 km veloitus 5 €yli 20 km etäisyydet 0,45 € / km.

Hoiva - ja laitosyksiköiden hoitojen osalta laskutetaan asiakkaalta jalkahoito matkakuluitta, mikäli asiakkaita on hoitoyksikössä vähintään 4 / pvä.