Hinnasto 

Jalkahoidoista

Tarjoan asiakkailleni terveydenhoidollista jalkojenhoitoa, hemmotteluhoitoja sekä neuvontaa ja ohjausta jalkasairauksien ennaltaehkäisemiseen. Työskentelen aseptisesti ja työvälineeni ovat turvallisuusvaatimuksien mukaisesti puhdistettuja.
Teen hoidot kotikäynnein. Kotikäynnissä jalkahoidot sujuvat näppärästi ja vaivattomasti. Tuon kaikki tarvittavat välineet ja tarvikkeet mukanani, sinun ei tarvitse kuin olla paikalla. 

Hinnasto 1.1.2021 alkaen

Perusjalkahoito n. 60 min

Jalkahoito sisältää

Jalkakylpy, kynsien lyhennys ja tarvittaessa ohennus, kovettumien ja känsien hoito, rasvaus ja kevyt hieronta, koti- ja omahoito-ohjeet


Jos haluat kynsien lakkauksen, kynsilakka ei sisälly hintaan, veloitan vegaanilakasta 8 € ja lopun lakan saat mukaasi. Jos tuot oman lakan mukanasi hoitoon, saat lakkauksen veloituksetta.

52

Tehohoito n.90 min

Kokonaisvaltainen jalkahoito sisältää

Jalka-analyysi, jalkakylpy ja kuorinta, kynsien lyhennys /ohennus ja siistiminen, kovettumien ja känsien hoito, hoitava naamio jaloille, hieronta, koti- ja omahoito-ohjeet.

Jos haluat kynsien lakkauksen, kynsilakka ei sisälly hintaan, veloitan vegaanilakasta 8 € ja lopun lakan saat mukaasi. Jos tuot oman lakan mukanasi hoitoon, saat lakkauksen veloituksetta.

65 €

Diabeetikon jalkahoito n. 75 min

Jalkahoito sisältää

Diabeetikon jalkaterveyttä tukeva jalkahoito. Sisältää Jalkakylpy, ihon- ja kynsienhoito ja hieronta. Tuntotesti monofilamentilla, pulssin tunnustelu ja kotihoito-ohjeet. Voit valita myös normaalin jalkahoidon.

58 €

 

Magnesium jalkahoito n. 90 min

Jalkahoito sisältää

Rentouttava ja jalkakireyttä poistava jalkahoito. Hoito toteutetaan kotimaisilla Nordic Health -tuotteilla. Sisältää magnesium-jalkakylvyn 20 min, ihon- ja kynsienhoidon, hieronnan ja lopuksi rentouttavan magnesium-suihkeen.

80 €

Pikajalkahoito n.30 min

Täsmähoitoa

Yksittäinen toimenpide esim. kynsien lyhennys / ohennus tai yksittäisen känsän / kovettuman poisto

25-30

Rentouttava Villiyrttikylpy ja 45 min jalkahieronta n. 60 min

Rentoutusta ja hemmottelua

Jalkojen kuorinta joko sametinpehmeäksi tekevällä hellävaraisesti kuorivalla vadelma-sokerikuorinnalla tai aineenvaihduntaa vilkastuttavalla koivu-merisuolakuorinnalla, jalkojen kylvetys, hoitava vegaaninen jalkanaamio sekä rauhallinen, rentouttava 45 min jalkahieronta polvesta alaspäin.

52


Matkakulut kotikäynneissä seuraavasti:

Kun kohde Pirkkalan keskustasta alle 20 km veloitus 5 €yli 20 km etäisyydet 0,35 € / km.

Hoiva - ja laitosyksiköiden hoitojen osalta laskutetaan asiakkaalta jalkahoito matkakuluitta, mikäli asiakkaita on hoitoyksikössä vähintään 4 / pvä.