Ravitsemusneuvonta

Ravitsemusratkaisuja parhaaksesi


Asiantuntemukseni ravitsemus-ja lääkeasioissa antaa kokonaisvaltaisen pohjan ravitsemusneuvonnalle sekä myyntiin ja markkinointiin liittyvissä asioissa. Tarvitsetpa asiapitoista tai houkuttelevaa tekstiä esitteisiin tai pakkausmateriaaleihin, autan hankkeessasi mielelläni. Pyydä rohkeasti tarjous, niin katsotaan mitä voin tehdä. 

Haluan tuoda elämääsi kokonaisvaltaista hyvinvointia, poistaa kuormitusta ja lisätä terveyttä vahvistavia asioita. Selvitetään yhdessä haasteiden taustalla olevat juurisyyt ja pääset kohti kevyempää ja energisempää elämää. Autan niin sairauksien hoidossa kuin ennaltaehkäisyssä.

Haluan kuulla juuri sinun tarinasi ja olla tukenasi matkallasi kohti parempaa terveyttä huomioiden mahdolliset sairautesi ja lääkityksesi. Jos haluat henkilökohtaisen vastaanoton kotiisi, soita tai laita sähköpostia tai jos et löydä sähköisestä kalenteristani sopivaa aikaa tarjoan vastaanotolle vaihtoehdon kirjallisen palautteen muodossa. Erityisosaamista ovat: 

  • Yksilölliset kasvis- ja ekoruokavaliot
  • Tietoinen syöminen ja syömisen taidot
  • Laihduttajat 
  • Suolistovaivat (esim. IBS)
  • Kilpirauhasen vajaatoiminnan ravitsemuksellinen tukihoito (omakohtaista kokemusta asiasta, useita erilaisia haasteita, joihin liittyy myös suoliston kunnostaminen läheisesti)
  • funktionaalinen lääketiede (opinnot alkaneet 2020)
  • ratkaisukeskeinen lyhytterapia (opinnot alkaneet 3/2021)

Maaseudun pienyrittäjien elintarvikeprojekteissa olen perehtynyt tuotteiden ravintosisältöjen laskemiseen ja pakkausmerkintöjen laatimiseen. Olen laatinut kirjallista materiaalia markkinoinnin tueksi. Apteekkipuolella olen rakentanut pieniä rasva-, suola-, sokerinäyttelyitä ja tehnyt annosmalliesimerkkejä erilaisiiin apteekin teemapäiviin ja vetänyt laihdutuskursseja.

Ravitsemustutkimuksissa olen suunnitellut ruokavaliot tukimukseen. Olen ollut rasvatutkimuksessa ja laihdutuslääketutkimuksessa ravitsemusterapeuttina. Olen toiminut nettipohjaisen laihdutusohjelman testaamisessa.