Ravitsemusneuvonta

Ravitsemusratkaisuja parhaaksesi


Asiantuntemukseni ravitsemus-ja lääkeasioissa antaa kokonaisvaltaisen pohjan ravitsemusneuvonnalle sekä myyntiin ja markkinointiin liittyvissä asioissa. Tarvitsetpa asiapitoista tai houkuttelevaa tekstiä esitteisiin tai pakkausmateriaaleihin, autan hankkeessasi mielelläni. Pyydä rohkeasti tarjous, niin katsotaan mitä voin tehdä. 

Haluan tuoda elämääsi kokonaisvaltaista hyvinvointia, poistaa kuormitusta ja lisätä terveyttä vahvistavia asioita. Selvitetään yhdessä haasteiden taustalla olevat juurisyyt ja pääset kohti kevyempää ja energisempää elämää. Autan niin sairauksien hoidossa kuin ennaltaehkäisyssä ja myös mielen taakkojen kevennyksessä. Painopiste on voimavaroissa ja katse tulevaisuudessa menneisyyden sijaan. 

Haluan kuulla juuri sinun tarinasi ja olla tukenasi matkallasi kohti parempaa terveyttä huomioiden mahdolliset sairautesi ja lääkityksesi. Elämän merkityksellisyys syntyy itselle tärkeistä arvoista ja asioista.  Parempi itsetuntemus ja arvojensa tunnistaminen auttaa löytämään omien tavoitteidensa mukaisen elämän.  Kun opimme vähentämään suorittamista ja asioiden kontrollointia, silloin pystymme katsomaan rakastavammin ja armollisemmin omaa syömistämme kuin myös kehoamme. Jos haluat henkilökohtaisen vastaanoton kotiisi tai etävastaanoton, soita tai laita sähköpostia.  Erityisosaamista ovat: 

  • Painonhallinta 
  • Suolistovaivat (esim. IBS)
  • Kilpirauhasen vajaatoiminnan ravitsemuksellinen tukihoito
  • yksilölliset eko- ja kasvisruokavaliot 
  • funktionaalinen lääketiede (opinnot alkaneet 6/2020)
  • ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti 2023
  • tunnesyömisen ratkaisukeskeinen hoito

Maaseudun pienyrittäjien elintarvikeprojekteissa olen perehtynyt tuotteiden ravintosisältöjen laskemiseen ja pakkausmerkintöjen laatimiseen. Olen laatinut kirjallista materiaalia markkinoinnin tueksi. Apteekkipuolella olen rakentanut pieniä rasva-, suola-, sokerinäyttelyitä ja tehnyt annosmalliesimerkkejä erilaisiiin apteekin teemapäiviin ja vetänyt laihdutuskursseja.

Ravitsemustutkimuksissa olen suunnitellut ruokavaliot tukimukseen. Olen ollut rasvatutkimuksessa ja laihdutuslääketutkimuksessa ravitsemusterapeuttina. Olen toiminut ravitsemusasiantuntijana nettipohjaisen laihdutusohjelman testaamisessa.