Minusta

Tarina Onnen Askelin

Olen Riitta Tervonen Pirkkalasta, jolla on kekemusta terveydenhuollosta vuosikymmenten ajalta. Aiempi kokemukseni terveyskeskus- ja sairaalatyön, kuntoutuslaitosten, tutkimuksen, projektien ja apteekkityön parissa on antanut minulle laajan näkökulman terveydenhuollon kenttään niin ravitsemus- kuin lääkeneuvonnassa. 

Tutkintojani ovat : laillistettu ravitsemusterapeutti, farmaseutti ja terveysalan ammattitutkinnon suorittanut jalkahoitaja (AT). Minulla on myös työterveyshuollon pätevyys. Kuulun Valviran rekisteriin terveydenhuollon ammattihenkilönä. Olen rekisteröitynyt myös Aluehallintoviraston AVI:n rekistereihin.

Ravitsemuspuolella erityisen mielenkiintoni kohteena on suoliston hyvinvointi, erilaiset kasvisruokavaliot ja syömisen hallinta. Olen tehnyt graduni suolistobakteereista ja seurannut alan huimaa kehitystä. Haluan kulkea rinnallasi elämäsi matkalla ja motivoida sinua omalla terveyspolullasi kokonaisvaltaista terveyttä kohti, siksi olen opiskellut lisää solujemme biokemiaa ja ratkaisukeskeistä terapiaa. Meillä jokaisella on tarve tulla kuulluksi, nähdyksi ja ymmärretyksi matkallamme. Elämäntarinamme ovat ainutlaatuisia ja "kirjoitamme" niitä itse omalla ajattelullamme ja valinnoillamme. Ilo, tasapaino ja sopusointu itsen ja oman elämän kanssa on mahdolllista saavuttaa. Ratkaisukeskeisen terapian lopputyöni olen tehnyt tunnesyömiseen liittyvien haasteiden kohtaamisesta.

Sinua varten 🧡

Riitta