Kuka ?

Hei,  

Olen Riitta Tervonen, laillistettu ravitsemusterapeutti (THM), farmaseutti, ratkaisukeskeinen terapeutti, ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti ja jalkahoitaja (AT).  Aiempi kokemukseni terveyskeskus- ja sairaalatyön, kuntoutuslaitosten, tutkimuksen, projektien ja apteekkityön parissa on antanut minulle laajan näkökulman terveydenhuollon kenttään niin ravitsemus- kuin lääkeneuvonnassakin. Minulla on myös työterveyshuollon pätevyys. 

Ravitsemuspuolella erityisen mielenkiintoni kohteena on suoliston hyvinvointi, erilaiset kasvisruokavaliot sekä tietoinen syöminen ja syömisen hallinta. Olen tehnyt graduni suolistobakteereista ja seurannut alan huimaa kehitystä. Haluan auttaa löytämään oman tavan elää mielekästä ja hyvinvointia tukevaa elämää kulkemalla rinnallasi ja motivoimalla sinua omalla terveyspolullasi kokonaisvaltaista terveyttä kohti. Siksi olen opiskellut lisää myös solujemme biokemiaa. 

Meillä jokaisella on tarve tulla kuulluksi, nähdyksi ja ymmärretyksi matkallamme. Elämäntarinamme ovat ainutlaatuisia ja "kirjoitamme" niitä itse omalla ajattelullamme ja valinnoillamme. Ilo, tasapaino ja sopusointu itsen ja oman elämän kanssa on mahdolllista saavuttaa. 

Terapiaopinnoissani olen syventynyt erityisesti tunnesyömisongelman ratkaisukeskeiseen kohtaamiseen ja tehnyt aiheesta lopputyöni. Terapeuttina olen asiakasta arvostava ja ajattelen, että jokainen on oman elämänsä paras asiantuntija.

Sinua varten 🧡

Riitta